ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ КУЛЬОВОГО МЛИНА РУДОЮ ЗА ПАРАМЕТРАМИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ РУЙНУВАННЯ МАТЕРІАЛУ - Кондратець, В. О.; Карчевська, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати теоретичних досліджень і запропоновано алгоритм ідентифікації завантаження кульового млина рудою за параметрами енергетичної ефективності руйнування матеріалу.