ГІДРОСУЛЬФАТНА ПЕРЕРОБКА ФОСФАТНОЇ СИРОВИНИ УКРАЇНИ - Василінич, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено вплив різних параметрів, зокрема: температури, тривалості процесу, кількості сировинних компонентів, — на розклад трикальційфосфату в процесі одержання мінеральних добрив. Показана можливість заміни сульфатної кислоти на природні сульфати лужних металів в процесах переробки традиційної і забалансової фосфатної сировини.