ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА ГРАФІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Джеджула, О. М.; Хомяківський, Ю. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто структуру, зміст, інструменти та характеристики мультимедійного навчально-методичного комплексу з нарисної геометрії та інженерної графіки для студентів вищих навчальних закладів. Визначено його вплив на технологію навчального процесу.