СПОСІБ КЕРУВАННЯ БАГАТОКОМІРКОВИМ ТРАНЗИСТОРНИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ - Паеранд, Ю. Е.; Бондаренко, О. Ф.; Бондаренко, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано комбінований спосіб керування багатокомірковим транзисторним перетворювачем для установок контактного мікрозварювання, який полягає у спільному застосуванні безперервного та імпульсного режимів керування силовими транзисторами перетворювача, що забезпечує високу точність регулювання зварювального струму та ефективне використання електроенергії.