МЕТОД КАЛІБРУВАННЯ ЦИКЛІЧНИХ АЦП ІЗ ВАГОВОЮ НАДЛИШКОВІСТЮ - Захарченко, С. М.; Захарченко, М. Г.; Бойко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто принципи функціонування циклічних АЦП із ваговою надлишковістю, проаналізовано вплив інструментальних похибок на характеристику перетворювача. Запропоновано новий метод калібрування АЦП із ваговою надлишковістю, який базується на аналізі зон багатозначного представлення у кодувальній характеристиці.