МОДЕЛЬ ПРОГНОЗУВАННЯ СТАНУ ВЗАЄМОБЛОКУВАННЯ ПРОЦЕСІВ КОМП’ЮТЕРНОЇ СИСТЕМИ - Локазюк, В. М.; Савенко, О. С.; Мостовий, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз життєвого циклу процесу комп’ютерної системи. В результаті дослідження виділено граничний стан, який передує стану взаємоблокування процесів. Це дозволяє в поточний момент часу визначити множину процесів, які можуть потрапити в стан взаємоблокування в наступний момент часу.