ТЕХНОЛОГІЧНІ АЛГОРИТМІЧНІ ТА ПРОГРАМНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ОБРОБКИ ВІДЕОПОТОКІВ ДАНИХ - Квєтний, Р. Н.; Поремський, Ю. В.; Лига, Р. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз функціональних характеристик сучасного програмного забезпечення для роботи з відеопотоками. Запропоновано застосування дробових значень векторів руху для задачі прогнозування кадрів відеопотоку.