ВИЗНАЧЕННЯ І ПРОГНОЗУВАННЯ ЕКСТРЕМАЛЬНИХ НАВАНТАЖЕНЬ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ КОМПЛЕКСІВ В УМОВАХ РИЗИКУ ТА НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Лежнюк, П. Д.; Шуллє, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано і реалізовано визначення та оперативне, короткострокове і середньострокове прогнозування екстремальних навантажень електротехнічних комплексів в умовах ризику та невизначеності з використанням методу Д. Е. Кнута та фрактальних множин.