ОЦІНКА СТРАТЕГІЙ ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТО-ВІДНОВЛЮВАЛЬНИХ ДІЙ ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ - Кулик, В. В.; Ілюхін, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено оцінку ефективності стратегій проведення ремонто-відновлювальних дій шляхом аналізу питомих витрат на їх реалізацію. Отримано залежності для оцінки оптимальних умов функціонування системи діагностування зі змінними інтервалами циклів.