ЗАСТОСУВАННЯ ПРИБУДОВАНИХ ТУРБІН НА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЯХ З ПРОТИТИСКОВИМИ ТУРБІНАМИ - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й.; Дишлюк, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано ефективність роботи комбінованих теплоенергетичних установок на промислових теплоелектроцентралях з прибудованими турбінами.