ФОРМУВАННЯ ЄДИНОЇ СИСТЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ — ОСНОВА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ І ВНУТРІШНЬОФІРМОВОГО ПЛАНУВАННЯ - Зянько, В. В.; Фурик, В. Г.; Дремлюга, Т. В.; Зянько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Аргументовано необхідність подолання розбіжностей у системах податкового і бухгалтерського обліку як основи удосконалення практики оподаткування і внутрішньофірмового планування.