Синтез частотно-імпульсних елементів фазі-логіки - Кичак, В. М.; Войцеховська, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структурні схеми частотно-імпульсних елементів для цифрових фазі-контролерів. Представлені елементи здійснюють операції логічного об’єднання (максимуму) і логічного перетину (мінімуму).