КООРДИНАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯМ ТА РОЗВИТКОМ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ І РИЗИКУ - Крючковський, В. В.; Петров, Е. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто методику проектування і розвитку системи організаційного управління підприємством на основі адаптивного декомпозиційно-координаційного підходу в умовах невизначеності і ризику.