Спосіб вимірювання S-параметрів чотириполюсника - Філинюк, М. А.; Огородник, К. В.; Лазарєв, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий спосіб вимірювання нестандартної системи S-параметрів чотириполюсника, що має меншу трудомісткість в порівнянні з класичними методами та може використовуватись в усьому діапазоні НВЧ. Наведено результати експериментальної перевірки запропонованого способу.