НОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ МЕТРОЛОГІЧНОЇ НАДІЙНОСТІ - Васілевський, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий підхід до визначення міжповіркового інтервалу засобів вимірювальної техніки на основі нормованих показників метрологічної надійності та математичний апарат для його реалізації.