ПРО СПОСІБ АПРОКСИМАЦІЇ ГРАНИЧНИХ УМОВ РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧІ ДІРІХЛЕ ДЛЯ РІВНЯННЯ ПУАССОНА - Дудикевич, А. Т.; Кардаш, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Методом скінченних різниць у випадку задачі Діріхле для рівняння Пуассона на неортогональних шаблонах побудована різницева схема четвертого порядку апроксимації. Інтерполяційними методами Ньютона отримана апроксимація в приграничних вузлах прямокутної області. Система лінійних алгебричних рівнянь розв’язується різними ітераційними методами.