ТРАНСФОРМУВАННЯ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ІМПУЛЬСНИХ РАДІОСИГНАЛІВ З УРАХУВАННЯМ АМПЛІТУДНО-ЧАСТОТНИХ ФЛУКТУАЦІЙ - Шинкарук, О. М.; Карпова, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено питання трансформування кореляційних властивостей радіолокаційних сигналів з урахуванням недетермінованих в періоді зондування амплітудних та кутових складових. Аналіз отриманих аналітичних виразів функцій невизначеності сигналів з випадковими складовими в комплексній обвідній показало, що, оцінюючи їх кореляційні властивості при прийомі сигналу, відкриваються нові потенційні можливості щодо розрізнення ехо-сигналів від групових цілей.