МЕТОД ФОРМУВАННЯ РАДІОЛОКАЦІЙНИХ ПОРТРЕТІВ ЦІЛЕЙ НА ОСНОВІ АЛГОРИТМІВ АДАПТИВНОЇ ФІЛЬТРАЦІЇ - Чесановський, І. І.; Бабій, Ю. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод формування фазо- та амплітудно-частотних радіолокаційних портретів цілей на основі алгоритму адаптивної обробки сигналів. Застосування цього методу дає змогу за незначних обчислювальних затрат в межах одного періоду зондування отримувати фазо- та амплітудно-частотні портрети ефективних розсіюючих поверхонь цілей навіть зі застосуванням простих імпульсних зондувальних сигналів.