ЧАСТОТНИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ ТЕМПЕРАТУРИ НА ОСНОВІ СЕГНЕТОКОНДЕНСАТОРА - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Барабан, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано теоретичні та експериментальні дослідження частотного перетворювача температури на основі сегнетоконденсатора і транзисторної структури з від’ємним опором (ТСВО), показана можливість побудови вимірювальних перетворювачів даного класу. Запропоновано використовувати метод схемних визначників для дослідження схем автогенераторів на основі ТСВО.