ЕФЕКТИВНІСТЬ ЛАНКИ МУЛЬТИСЕРВІСНИХ МЕРЕЖ ЗВ’ЯЗКУ З ВИКОРИСТАННЯМ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ АБОНЕНТСЬКИХ І МЕРЕЖЕВИХ ТЕРМІНАЛІВ - Рашідалізаде, Т. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено мультисервісні мережі телекомунікації, утворені абонентськими і мережевими терміналами та запропонована модель функціонування ланки мережі. Отримано аналітичні вирази, які дозволяють оцінити параметри ефективності ланки мережі зв’язку та показники гарантованої якості обслуговування неоднорідного трафіку.