МАТЕМАТИЧНИЙ ОПИС ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ РУХОМИХ ОБ’ЄКТІВ - Вільський, Г. Б.; Надич, М .М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто принципи математичного опису інформаційної безпеки рухливих об’єктів. Показана можливість використання математичних методів для оцінки стану інформаційної безпеки рухливих об’єктів.