УЗАГАЛЬНЕНА ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ МОБІЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ - Васильська, М. В.; Кичак, В. М.; Северілов, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонована і програмно реалізована узагальнена модель розвитку системи мобільного зв’язку на базі методу оптимального агрегування і рішення варіаційної задачі розвитку. Модель обчислювально ефективна і не має обмежень за видом цільової функції.