НЕЧІТКЕ ПРОГНОЗУВАННЯ ЧАСУ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Голубєва, Т. О.; Дубова, Ю .В.; Шелест, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз стану вивчення проблеми прогнозування часу. В якості методу прогнозування запропоновано метод нечіткого логічного висновку. Розроблено автоматизовану технологію нечіткого прогнозування часу розробки програмного забезпечення.