ОЦІНКА ГІПЕРТЕКСТОВОЇ СТРУКТУРИ НА ОСНОВІ СЕМАНТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ - Дубовой, В. М.; Москвін, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему використання семантичної інформації для оцінки зв’язків гіпертекстової структури та алгоритм для розв’язання даної задачі з метою подальшої оптимізації цієї структури за швидкістю досяжності користувачем її фрагментів.