БАГАТОВИМІРНА ПОЛІНОМІАЛЬНА АПРОКСИМАЦІЯ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ЗАДАНИХ МАСИВАМИ ІНТЕРВАЛЬНИХ ДАНИХ ЗА МЕТОДОМ НАЙМЕНШИХ КВАДРАТІВ - Квєтний, Р. Н.; Бойко, О. Р.; Степова, Т. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто багатовимірну поліноміальну апроксимацію залежностей інтервальних даних. Проведено тестування програм на інтервальних та неінтервальних величинах для визначення ефективності підходу. Розроблений метод дозволяє підвищити точність в задачах обробки експериментальних даних, заданих в умовах невизначеності.