ПРИНЦИП СИМЕТРУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОГО РЕЖИМУ ДЛЯ ВУЗЛІВ МЕРЕЖІ, РОЗДІЛЕНИХ НЕВЕЛИКИМ ОПОРОМ - Бурбело, М. Й.; Терешкевич, Л. Б.; Кузьменко, М. В.; Цибульський, М. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано принцип керування несиметрією напруги в двох (або більше) вузлах електричної мережі, розділених невеликим опором та показана ефективність симетрування за цим принципом.