МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ СХЕМ ВКЛЮЧЕННЯ ЛІЧИЛЬНИКІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З УРАХУВАННЯМ ЇЇ ЯКОСТІ СПІЛЬНО В ЛАНЦЮГАХ НАПРУГИ І СТРУМУ - Гриб, О. Г.; Довгалюк, О. М.; Калюжний, Д. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено методику і алгоритм визначення схем включення лічильників електроенергії спільно в ланцюгах напруги і струму, які враховують її якість і випадковий характер зміни кута навантаження.