Математична модель прийняття рішень в умовах ризику в системах управління технологічним процесом - Москвіна, С. М.; Ковалюк, Д. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглнуто задачу прийняття рішень в умовах ризику в системах управління технологічним процесом. Проведено аналіз наявних моделей прийняття рішень в умовах ризику, запропоновано математичну модель та алгоритм прийняття рішень на основі логіко-імовірнісних моделей, які були використані для керування роботою печі з виробництва вапна.