МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОБОЧИХ ПРОЦЕСІВ В БІОГАЗОВІЙ УСТАНОВЦІ - Ткаченко, С. Й.; Пішеніна, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Створено методичні основи математичного моделювання теплотехнологічних схем біогазових установок з урахуванням особливостей біогазових технологій. Результати моделювання апробовані на перспективній схемі біогазової установки з утилізацією теплоти.