НОВИЙ ПІДХІД ДО МОДЕЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ВОДИ У РОЗГАЛУЖЕНИХ РІЧКОВИХ СИСТЕМАХ З ВИКОРИСТАННЯМ ЗАСОБІВ ПАРАЛЕЛЬНИХ ОБЧИСЛЕНЬ - Мокін, В. Б.; Булига, В. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено огляд математичних моделей якості поверхневих вод. Запропоновано новий підхід до моделювання якості води у річкових системах, який відрізняється від існуючих можливістю паралелізації та прискорення розрахунків з використанням комп’ютерного кластеру. Проведено огляд математичних моделей якості поверхневих вод. Запропоновано новий підхід до моделювання якості води у річкових системах, який відрізняється від існуючих можливістю паралелізації та прискорення розрахунків з використанням комп’ютерного кластеру. Працездатність підходу підтверджена тестовими випробуваннями.