ІМІТАЦІЙНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ ХЛІБОЗАВОДУ - Шаруда, С. С.; Кишенько, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто доцільність використання імітаційного моделювання при дослідженні технологічних процесів хлібозаводу. Наведено структурну схему імітаційної моделі. Здійснено порівняльний аналіз моделей традиційної системи управління та системи побудованої з використанням сценаріїв управління.