МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО ЯК СПОСІБ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ ВТНЗ НА ЗАНЯТТЯХ «ПРАКТИЧНА КУЛЬТУРОЛОГІЯ» - Гречановська, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання формування культурологічної компетентності у студентів вищих технічних навчальних закладів через призму творчості видатного піаніста, композитора, державного діяча Ігнація Яна Падеревського на заняттях з практичної культурології.