ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ РИТОРИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ЯК СКЛАДОВОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ТЕХНІЧНОГО ВНЗ - Залюбівська, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено роль інформаційних освітніх технологій у вищих навчальних закладах, зокрема, роль дистанційних технологій навчання риторики у розвитку риторичної культури як складової педагогічної майстерності магістрантів – майбутніх викладачів ВНЗ; подано досвід використання цих технологій у Вінницькому національному технічному університеті.