МОВНА ДОСКОНАЛІСТЬ ЯК ПІДҐРУНТЯ ВИСОКОГО ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ДОКУМЕНТОЗНАВСТВА ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Ісаєнко, Т. К. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розкрито поняття «мовна досконалість майбутнього фахівця», розглядаються шляхи його забезпечення у вищих навчальних закладах та підходи до навчання мови у світовій практиці.