ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЗМІН ОСВІТНЬОЇ ПАРАДИГМИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ОСОБИСТОСТІ - Швай, Р. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено деякі аспекти змін освітньої парадигми в умовах переходу від репродуктивної освіти до освіти інноваційного особистісно орієнтованого типу.