ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНЕ ТА ІНФОРМАЦІЙНЕ СУПРОВОДЖЕННЯ БІЙЦІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ БОЙОВОЇ ОПЕРАЦІЇ - Белзецький, Р. С.; Шиян, А. А.; Злепко, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено схему організації отримання, обробки інформації та прийняття рішень в процесі управління бойовою операцією. Наведено структуру бази даних на бійців спецпідрозділу та систему інформаційних комунікацій для прогнозування рівня ефективності виконання ними бойового завдання. Запропоновано систему управління операцією для командира.