МІКРОЕЛЕКТРОННИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ ГУСТИНИ ОПТИЧНОЇ ПОТУЖНОСТІ НА ОСНОВІ КРЕМНІЄВИХ СОНЯЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Ільченко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель мікроелектронного перетворювача густини оптичної потужності на основі МДН-транзисторів та кремнієвого сонячного елемента. На основі моделі отримано аналітичні залежності для функції перетворення та рівняння чутливості.