ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ МАТЕРІАЛІВ У ГАЛУЗІ ТРАНСФОРМАТОРОБУДУВАННЯ - Ільїн, С.В.; Яковлєва, І. Г.; Мальований, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено теплообмін та гідродинаміку в процесі природного руху охолоджувальної рідини в каналах обмоток трансформаторів. Проведено комп’ютерне моделювання. Визначені оптимальні параметри конструювання трансформаторів.