СТРУКТУРА ТА ЗАДАЧІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОБЛЕМІ ЗАХИСТУ РОСЛИН - Дубовой, В. М.; Сольський, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз системи захисту рослин України, запропоновано структуру інформаційної технології в захисті рослин, сформульовано задачу оптимізації системи захисту рослин за критерієм мінімуму втрат.