ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕДІА ДЛЯ МЕНЕДЖМЕНТУ ГРУПОВОЇ ЦІЛЕСПРЯМОВАНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Білодрай, Ю. В.; Месюра, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано сучасні варіанти використання соціальних медіа для колективної роботи організацій і проектів, і їх недоліки. Оцінено перспективи створення системи менеджменту групової цілеспрямованої діяльності на мікроблогінгу, використовуючи його властивості як складної адаптивної системи з введенням керування простими правилами, спрощеним NLP/IE аналізом і «комунікаційно-центричним» підходом.