ПЕДАГОГІЧНА МАЙСТЕРНІСТЬ ВИКЛАДАЧА ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ЯК ФАКТОР ГУМАНІЗАЦІЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Орлов, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Якість університетської освіти у технічному ВНЗ безпосередньо залежить від рівня педагогічної майстерності викладача. Тому так важливо дослідити теоретико-методологічні передумови розвитку цієї професійної складової викладача технічного університету.