СЛОВОТВІРНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КОМПОНЕНТІВ ІНШОМОВНОГО ПОХОДЖЕННЯ У ТВОРЕННІ КОМПОЗИТНИХ НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ТЕРМІНІВ - Азарова, Л. Є.; Кухарчук, Г. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано різні погляди на статус іншомовних компонентів, що використовуються в науково-технічній термінології, визначено їхній словотвірний потенціал у композитах, досліджено структуру складного слова.