МОТИВАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ДО ДОТРИМАННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ В ГАЛУЗІ БУДІВНИЦТВА УКРАЇНИ - Заюков, І. В.; Бабур, Л. Г.; Гучок, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано сучасний стан виробничого травматизму, у тому числі в галузі будівництва. З’ясовано, що важливим напрямом покращення ситуації в сфері виробничого травматизму є розробка ефективної системи мотивації працівників до безпечних умов праці. Досліджено мотиваційні фактори до дотримання безпечних умов праці працівників на виробництві. Визначено показники, які дозволяють оцінити рівень дотримання вимог з охорони праці працівниками в галузі будівництва. Запропоновано систему стимулювання працівників до безпечних умов праці на робочих місцях.