МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗМІНИ ВЕЛИЧИНИ БУЛЬБАШКИ ПОВІТРЯ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ БЕТОННИХ ВИРОБІВ - Бікс, Ю. С.; Ратушняк, Г. С.; Слободян, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
несуттєво впливає на зміну величини співвідношення об’єму бульбашки повітря на поверхні суміші до величини об’єму бульбашки на глибині 0,5 м, близько 5 %.