ІНТЕРАКТИВНІ МЕТОДИ НАВЧАННЯ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ АДЕКВАТНОЇ САМООЦІНКИ СТУДЕНТІВ - Петрук, В. А.; Палій, М. В.; Андрущенко, Н. О.; Прозор, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання сутності, критеріїв та показників самооцінки особистості майбутнього фахівця, застосування інтерактивних методів навчання до формування адекватної самооцінки у студентів під час підготовки у ВНЗ.