НАВЧАННЯ ІНТЕРПРЕТАЦІЇ СЕМАНТИЧНО УСКЛАДНЕНИХ МОВНИХ ОДИНИЦЬ У НАУКОВО-ТЕХНІЧНОМУ ТЕКСТІ - Степанова, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано функціональні аспекти семантично ускладнених мовних одиниць у різних видах сучасного науково-технічного тексту. Автор розглянула шляхи навчання інтерпретації таких явищ у курсі «Іноземна мова за професійним спрямуванням» у технічних університетах.