Створення передумов для практичної реалізації математичних моделей в задачі оптимізації електропривода трамвая при його сталому навантаженні - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано математичні моделі для визначення оптимальних законів зміни напруги електричних двигунів електропривода трамвая при його сталому навантаженні.