ПОЛІКУЛЬТУРНІ ВЗАЄМОВІДНОСИНИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ У СЕРЕДОВИЩІ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ УКРАЇНИ (ДОСВІД ВІННИЧИНИ) - Зозуля, І. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто головні складові полікультурних взаємовідносин іноземних студентів, основні цілі та базові принципи полікультурного виховання. Проаналізовано сучасний рівень формування полікультурних взаємовідносин іноземних студентів у вищому навчальному закладі України.