МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЧАСТОТНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА ВОЛОГОСТІ З КОНДЕНСАТОРНОЮ ЦИЛІНДРИЧНОЮ СТРУКТУРОЮ - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Звягін, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель частотного перетворювача вологості нафтопродуктів, яка дозволяє визначити значення напруги або струму в будь-якій точці схеми в заданий момент часу. Отримано залежності функції перетворення та чутливості перетворювача вологості.