ВИМІРЮВАННЯ РАДІАЛЬНОЇ ШВИДКОСТІ РУХУ ДЖЕРЕЛА ВИПРОМІНЮВАННЯ ГАРМОНІЧНОГО СИГНАЛУ В УМОВАХ ВПЛИВУ НЕГАУССІВСЬКИХ ЗАВАД - Воробкало, Т. В.; Гавриш, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Синтезовано алгоритми оцінювання частоти Допплера на тлі негауссівських завад, на основі яких можна будувати пристрої вимірювання радіальної швидкості руху джерела гармонічного сигналу. Показано, що отримані оцінки відрізняються підвищеною точністю, завдяки врахуванню негауссівського характеру завади.